Alison Jones, directeur duurzaamheid Stellantis: ‘Revisie pijler onder groei- en duurzaamheidsstrategie’

Stellantis • Gebruikte versleten materialen schoonmaken, ontleden, herstellen en verkopen tegen dezelfde kwaliteit en garantie van nieuwe producten. Dat is niet alleen een verdienmodel voor Stellantis, maar ondersteunt ook de duurzaamheidsambitie van het concern. Recycling is het laatste redmiddel, vertelt Alison Jones, senior vice-president global circular economy bij Stellantis, in een interview met AM.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Alison Jones. (Foto: Stellantis)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Alison Jones, directeur duurzaamheid Stellantis: ‘Revisie pijler onder groei- en duurzaamheidsstrategie’ | Automotive Online

Alison Jones, directeur duurzaamheid Stellantis: ‘Revisie pijler onder groei- en duurzaamheidsstrategie’

Stellantis • Gebruikte versleten materialen schoonmaken, ontleden, herstellen en verkopen tegen dezelfde kwaliteit en garantie van nieuwe producten. Dat is niet alleen een verdienmodel voor Stellantis, maar ondersteunt ook de duurzaamheidsambitie van het concern. Recycling is het laatste redmiddel, vertelt Alison Jones, senior vice-president global circular economy bij Stellantis, in een interview met AM.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
Alison Jones. (Foto: Stellantis)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.