Paul de Krom nieuwe ceo Louwman Group

Louwman • Vorige week werd bekend dat John Heller vertrekt bij de importeur.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
Paul de Krom is de nieuwe ceo van Louwman. (foto: Louwman Group)

Paul de Krom (59) wordt met ingang van april 2023 de nieuwe ceo van Louwman Group. Hij is de opvolger van John Heller. Vorige week werd bekend dat Heller zou stoppen bij de importeur.

Na een periode bij Shell en in de nationale politiek was De Krom van 2015 tot 2022 voorzitter van de Raad van Bestuur en ceo van TNO. Op dit moment bekleedt Paul een aantal voorzitterschappen, waaronder bij de Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI), Nederland Distributieland (NDL), Openbaar Vervoerbedrijven in Nederland (OV-NL) en is hij lid van het bestuur van GroenvermogenNL. Hij gaat deze activiteiten beëindigen om zich volledig te kunnen richten op zijn nieuwe rol bij Louwman.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Paul de Krom nieuwe ceo Louwman Group | Automotive Online

Paul de Krom nieuwe ceo Louwman Group

Louwman • Vorige week werd bekend dat John Heller vertrekt bij de importeur.
Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
Paul de Krom is de nieuwe ceo van Louwman. (foto: Louwman Group)

Paul de Krom (59) wordt met ingang van april 2023 de nieuwe ceo van Louwman Group. Hij is de opvolger van John Heller. Vorige week werd bekend dat Heller zou stoppen bij de importeur.

Na een periode bij Shell en in de nationale politiek was De Krom van 2015 tot 2022 voorzitter van de Raad van Bestuur en ceo van TNO. Op dit moment bekleedt Paul een aantal voorzitterschappen, waaronder bij de Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI), Nederland Distributieland (NDL), Openbaar Vervoerbedrijven in Nederland (OV-NL) en is hij lid van het bestuur van GroenvermogenNL. Hij gaat deze activiteiten beëindigen om zich volledig te kunnen richten op zijn nieuwe rol bij Louwman.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.