Toyota gaat zelf online occasions verkopen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Toyota en Subaru trekken banden verder aan

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • EIGENS WIJS

    Een mens is beinvloetbaar !!! mooipraters en narchisten winnen voor 99 % , een merk won altijd, wij als monteurs hadden veel andere gedachten we beheersten, alleen na een jaar de waarheid boven tafel kwam , en nu hetzelfde !! journalisten, praatvolk alleen werken volgens gelezen protocollen !!! kennis NUL . daarom wees eerlijk denk ook aan 50\60 jaar geleden !! monteur van der spek !!

Toyota gaat zelf online occasions verkopen | Automotive Online

Toyota gaat zelf online occasions verkopen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Toyota en Subaru trekken banden verder aan

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • EIGENS WIJS

    Een mens is beinvloetbaar !!! mooipraters en narchisten winnen voor 99 % , een merk won altijd, wij als monteurs hadden veel andere gedachten we beheersten, alleen na een jaar de waarheid boven tafel kwam , en nu hetzelfde !! journalisten, praatvolk alleen werken volgens gelezen protocollen !!! kennis NUL . daarom wees eerlijk denk ook aan 50\60 jaar geleden !! monteur van der spek !!