Bestuurder elektrische auto is brokkenpiloot

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Gestuurde schadestroom zet druk op kwaliteit

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • JP

  en Zoet Lieve Gerritje moet zeker weer betalen!!!!!

 • eigens wijs

  el auto.s directieleden, auto.s van de zaak, een auto van 500 km tele wil hijzelf niet. imago !! auto van de zaak stampen , ze zijn de koning van de weg die navelkruipers. gevolg groot koppel scheuren met die bak , huiswerk verkeer ,anders niks !!

Bestuurder elektrische auto is brokkenpiloot | Automotive Online

Bestuurder elektrische auto is brokkenpiloot

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Gestuurde schadestroom zet druk op kwaliteit

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

 • JP

  en Zoet Lieve Gerritje moet zeker weer betalen!!!!!

 • eigens wijs

  el auto.s directieleden, auto.s van de zaak, een auto van 500 km tele wil hijzelf niet. imago !! auto van de zaak stampen , ze zijn de koning van de weg die navelkruipers. gevolg groot koppel scheuren met die bak , huiswerk verkeer ,anders niks !!