Ben Pon overleden

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Ben Pon overleden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Speciale Porsche als eerbetoon voor Ben Pon

    […] Exclusive Manufaktur ontwikkeld ter ere van het 70-jarig bestaan van de Nederlandse importeur. Nu Pon is overleden, is besloten de auto te vernoemen naar de oud-coureur. Hij reed ooit in de Formule 1 en maakte zijn […]

Ben Pon overleden | Automotive Online

Ben Pon overleden

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Ben Pon overleden

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • Automobielmanagement.nl > Speciale Porsche als eerbetoon voor Ben Pon

    […] Exclusive Manufaktur ontwikkeld ter ere van het 70-jarig bestaan van de Nederlandse importeur. Nu Pon is overleden, is besloten de auto te vernoemen naar de oud-coureur. Hij reed ooit in de Formule 1 en maakte zijn […]