Oskamp/Amtech breiden actie Try Before You Buy uit

Steven Don Steven Don

Oskamp Amtech introduceerde de actie in februari 2015 op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem.

Try Before You Buy geeft autobedrijven en automonteurs tien dagen lang de kans vrijblijvend werkplaatsequipment in de werkplaats uit te proberen alvorens tot aanschaf over te gaan. Gedurende de testperiode kan de monteur gebruik maken van de Oskamp Equipment &  Amtech Automotive helpdesk. Als de monteur niet tevreden is over de apparatuur hoeft hij deze niet aan te schaffen en betalen.

"De actie is door autobedrijven en monteurs goed ontvangen", aldus Martin Bos van Oskamp Equipment & Amtech Automotive. "Op de beurs hadden zich al een aantal bedrijven aangemeld voor de Texa Navigator TXC diagnose-apparatuur. Van de uitgezette sets is 75 procent verkocht, daar zijn we tevreden over en we verwachten er nog meer van. De actie slaat aan omdat de garagist zichzelf ervan kan overtuigen de juiste beslissing te nemen. Vandaar dat we Try Before You Buy nu met deze service-apparatuur gaan uitbreiden. Aan zowel diagnose, aircoservice én uitlijnen hangt een verdienmodel. Het zijn uitbreidingsinvesteringen waarmee je meer werk naar de werkplaats haalt."    

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
Oskamp/Amtech breiden actie Try Before You Buy uit | Automotive Online

Oskamp/Amtech breiden actie Try Before You Buy uit

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.