Marktplaats Auto-inruilservice van Buitenhuis naar BVA

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jorge van Oranje

    Marktplaats Auto-inruilservice van Buitenhuis naar BVA. Schimmige praktijken met partijen die failliet gaan en plots een nieuw baasje hebben. Marktplaats spreekt over dealers maar de bedrijven die zij hierbij betrekken zijn handelaren die geen garantie bieden en zelden een NAP goedgekeurde auto aanbieden. Daarom heeft Marktplaats ook geen selectie mogelijkheid om auto’s met Nationale AutoPas te selecteren.

Marktplaats Auto-inruilservice van Buitenhuis naar BVA | Automotive Online

Marktplaats Auto-inruilservice van Buitenhuis naar BVA

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jorge van Oranje

    Marktplaats Auto-inruilservice van Buitenhuis naar BVA. Schimmige praktijken met partijen die failliet gaan en plots een nieuw baasje hebben. Marktplaats spreekt over dealers maar de bedrijven die zij hierbij betrekken zijn handelaren die geen garantie bieden en zelden een NAP goedgekeurde auto aanbieden. Daarom heeft Marktplaats ook geen selectie mogelijkheid om auto’s met Nationale AutoPas te selecteren.