Citroën, Peugeot en Mini vergoeden kosten THP-motor (filmpje)

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • I.R. Ramakers

  Bij BMW-motoren in de 5 serie 520d speelt hetzelfde euvel. Mini vergoedt de schade volgens Radar. Hoe zit het bij BMW (zelfde concern)? Hebben zij inmiddels een coulanceregeling? Vooralsnog krijg ik nul op request bij BMW.

 • M.kuiper

  Mijn Peugeot 308 1600 THP is van 2008. Het vervuilingsprobleem is bij mij, tot nu toe, tweemaal opgetreden. Beide keren op kosten van Peugeot Nederland gerepareerd. De auto is nu 6,5 jaar oud en heeft 101.000 km gelopen. Het probleem treedt nu weer op. Zijn er meer mensen die dit probleem bij een oudere auto is overkomen? Welke rol heeft Peugeot Nederland hierbij gespeeld in zake van vergoeding?

 • A. Drent

  Heren Ramakers en Kuiper.
  Mijn Peugeot 508 van 2011 heeft hetzelfde probleem. Ik ben reeds bezig met de dealer om alles vergoed te krijgen n.a.v een uitspraak die gedaan is in opdracht van Peugeot, citroen en mini(PSA) door een woordvoerder tijdens een uitzending van Tros Radar.Ik denk dat als we wederom nog eens aan de bel gaan trekken er een gunstige regeling in moet zitten, zo niet dan maar weer de media opzoeken denk ik.

Citroën, Peugeot en Mini vergoeden kosten THP-motor (filmpje) | Automotive Online

Citroën, Peugeot en Mini vergoeden kosten THP-motor (filmpje)

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • I.R. Ramakers

  Bij BMW-motoren in de 5 serie 520d speelt hetzelfde euvel. Mini vergoedt de schade volgens Radar. Hoe zit het bij BMW (zelfde concern)? Hebben zij inmiddels een coulanceregeling? Vooralsnog krijg ik nul op request bij BMW.

 • M.kuiper

  Mijn Peugeot 308 1600 THP is van 2008. Het vervuilingsprobleem is bij mij, tot nu toe, tweemaal opgetreden. Beide keren op kosten van Peugeot Nederland gerepareerd. De auto is nu 6,5 jaar oud en heeft 101.000 km gelopen. Het probleem treedt nu weer op. Zijn er meer mensen die dit probleem bij een oudere auto is overkomen? Welke rol heeft Peugeot Nederland hierbij gespeeld in zake van vergoeding?

 • A. Drent

  Heren Ramakers en Kuiper.
  Mijn Peugeot 508 van 2011 heeft hetzelfde probleem. Ik ben reeds bezig met de dealer om alles vergoed te krijgen n.a.v een uitspraak die gedaan is in opdracht van Peugeot, citroen en mini(PSA) door een woordvoerder tijdens een uitzending van Tros Radar.Ik denk dat als we wederom nog eens aan de bel gaan trekken er een gunstige regeling in moet zitten, zo niet dan maar weer de media opzoeken denk ik.