Curatoren onderzoeken rol banken bij Kroymans

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • MarcB

    Het is toch van de gekke dan zo’n figuur niet prive aansprakelijk gesteld wordt voor de ellende van de BPM rel? Verkoop die klote Ferraries en zorg dat de BPM van o.a. de KIA’s die al weken/maanden staan te wachten op uitlevering naar de personen die op hun autootje wachten kan geschieden. BELACHELIJK.