Knol in directie Autorola

Redactie Redactie
• Laatste update:

Knol (55) was de afgelopen jaren directeur van Budget Rent-a-car, toen nog onderdeel van de Stern Groep. Hij vertrok medio dit jaar, toen Stern het Budgetlabel afstootte en verder ging onder de naam Sternrent.

Eerder vervulde Knol directiefuncties bij onder meer ING Car Lease.

BPM-teruggave
De uitbreiding van het Autorola management is volgens het bedrijf bedoeld om de dienstverlening te verbeteren. Daarnaast past het in de groeistrategie. Die is erop gericht om in te spelen op de huidige en toekomstige internationale marktontwikkelingen.

Autorola, dat in vijftien Europese landen actief is en naar eigen zeggen jaarlijks ruim 100 duizend voertuigen veilt (55 duizend verkocht), verwacht dat de export van occasions de komende jaren verder zal stijgen. De belangrijkste reden daarvoor is de snel groeiende groep occasions die interessant zijn voor de export. Dat zijn auto’s die na oktober 2006 op kenteken zijn gezet en onder de bpm-teruggaveregeling vallen.

Knol is blij met zijn aanstelling: “Ik kende Autorola vanuit mijn vorige functies al langere tijd en mijn ambities passen goed bij die van het bedrijf”, aldus Knol. “Ik heb veel contacten die ik in mijn nieuwe functie kan benaderen, zowel aan de inbrengzijde als aan de verkoopkant. Zowel nationaal als internationaal.”_______________________________________________________

Feliciteer Reijer Knol met een bloemetje.