MultiLease geeft korting bij groen leasen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Directeur Jelle Hassefras verwacht dat 20% van zijn huidige klantenbestand (1.900 bedrijven) geheel of deels over zal stappen en dat het label in het eerste jaar tweehonderd nieuwe klanten kan opleveren.

Opvallend is MultiLease € 25 korting geeft op het maandtarief van de NL-auto’s. “We hebben daar een speciaal budget voor”, vertelt marketingmanager Ruud Pelle. “We berekenen de leaseprijs en daarop geven we deze groene korting. Dat is onze bijdrage aan het milieu, want we stimuleren zo het product, maar we verwachten natuurlijk ook dat we op deze manier in volume kunnen groeien. De grote groei in leasing zit ook in de A-, B- en C-labels.”

Bij Natuurlijk Leasen wordt er – naast het vaste jaarlijkse bedrag dat MultiLease aan de Vereniging Natuurmonumenten doneert – per contract ook nog eens € 25 overgemaakt naar Natuurmonumenten. De berijders krijgen bovendien een abonnement op het tijdschrift van deze vereniging. Daarnaast gaat MultiLease actief rijstijltrainingen aanbieden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.