Heiwegen lanceert quick scan voor personeelsbeleid

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Heiwegen worden zaken als nieuwe wettelijke regelingen, wijzigingen in arbeidsrecht, arbeidsvoorwaarden en Arbo-regelgeving vaak niet goed opgevolgd door bedrijven. “Om deze risico’s in kaart te brengen, hebben we deze scan ontwikkeld”, zegt Nico Stolk van Heiwegen Consultancy.

Een gedeelte van de scan is online te vinden. “Dat is een voorproefje, voor de complete scan hebben we 1 tot 3 werkdagen nodig”, aldus Stolk. Hij kan geen inschatting geven van de kosten voor een dergelijke scan. “Dat is per bedrijf verschillend en hangt af van het aantal medewerkers, de hoeveelheid verschillende functies en hoe up-to-date de administratie is.”

Volgens Stolk is er onder de huidige marktomstandigheden meer behoefte aan een goed inzicht in de kosten. “Natuurlijk wordt er nu beter gekeken of bijvoorbeeld het personeelsbestand past bij de omzet en de markt”, aldus Stolk.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.