Spies Hecker lanceert blanke lak met korte afkoeltijd

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Spies Hecker heeft nieuwe blanke lak die snel droogt. (Foto: Spies Hecker)

Spies Hecker introduceert een vernieuwde blanke lak voor de schadebranche: Permasolid Race Klarlack 8700. Volgens de lakfabrikant droogt deze lak snel en heeft het een snelle doorharding waardoor de carrosseriedelen meteen na het drogen kunnen worden gemonteerd en gepoetst. De Klarlack droogt in 15 minuten bij een temperatuur van de delen van 60 graden. De nieuwe lak is zowel te gebruiken voor klein schadeherstel als voor volledig overspuiten van een herstelde auto.

Lakmerk Spies Hecker maakt deel uit van Axalta, dat ook Cromax en Standox vervaardigt. Onlangs nog lanceerde Axalta zijn kleurenrapport en kondigde aan dat blauwtinten populair worden voor autolakken.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Spies Hecker lanceert blanke lak met korte afkoeltijd | Automotive Online

Spies Hecker lanceert blanke lak met korte afkoeltijd

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Spies Hecker heeft nieuwe blanke lak die snel droogt. (Foto: Spies Hecker)

Spies Hecker introduceert een vernieuwde blanke lak voor de schadebranche: Permasolid Race Klarlack 8700. Volgens de lakfabrikant droogt deze lak snel en heeft het een snelle doorharding waardoor de carrosseriedelen meteen na het drogen kunnen worden gemonteerd en gepoetst. De Klarlack droogt in 15 minuten bij een temperatuur van de delen van 60 graden. De nieuwe lak is zowel te gebruiken voor klein schadeherstel als voor volledig overspuiten van een herstelde auto.

Lakmerk Spies Hecker maakt deel uit van Axalta, dat ook Cromax en Standox vervaardigt. Onlangs nog lanceerde Axalta zijn kleurenrapport en kondigde aan dat blauwtinten populair worden voor autolakken.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.