Bandenketen Premio start ook in Nederland

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • A.van Nierop

    Interessante ontwikkeling. Doet denken aan de jaren ’70 toen Goodyear met ‘gecontroleerde warehouses’ waaronder Bandencentrum Rotterdam/Den Haag, Rovulco Eindhoven, Hatema Enschede en Bouss en Bouss Amsterdam meer grip op de bandenretail probeerde te krijgen.Euromaster (Michelin) is dat later ook gaan doen. Kennelijk met succes en doet Goodyear opnieuw een poging. doet dit tser