Toyota roept miljoenen hybrides terug

Redactie Redactie
Naast de Prius, moet ook de Auris terug. (foto: Toyota)

Toyota haalt wereldwijd 2,45 miljoen benzine/elektrische hybrides terug vanwege een storing die kan leiden tot het wegvallen van de aandrijving. Dat bevestigt Toyota aan Automotive. Het gaat om de modellen Prius, Prius+ en Aurius die tussen oktober 2008 en november 2014 van de band kwamen.

In ons land zijn 39.349 auto’s bij de recall betrokken, zo laat Toyota importeur Louwman weten. In totaal rijden er in ons land 92 duizend exemplaren rond van de genoemde modellen, maar niet alle bouwjaren zijn bij de recall betrokken. Bij de Auris gaat het alleen om hybride-uitvoeringen van bepaalde bouwjaren.

Lees meer op Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Toyota roept miljoenen hybrides terug | Automotive Online

Toyota roept miljoenen hybrides terug

Redactie Redactie
Naast de Prius, moet ook de Auris terug. (foto: Toyota)

Toyota haalt wereldwijd 2,45 miljoen benzine/elektrische hybrides terug vanwege een storing die kan leiden tot het wegvallen van de aandrijving. Dat bevestigt Toyota aan Automotive. Het gaat om de modellen Prius, Prius+ en Aurius die tussen oktober 2008 en november 2014 van de band kwamen.

In ons land zijn 39.349 auto’s bij de recall betrokken, zo laat Toyota importeur Louwman weten. In totaal rijden er in ons land 92 duizend exemplaren rond van de genoemde modellen, maar niet alle bouwjaren zijn bij de recall betrokken. Bij de Auris gaat het alleen om hybride-uitvoeringen van bepaalde bouwjaren.

Lees meer op Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.