Negen grossiers leggen Motorcheckup op de plank

Redactie Redactie

De Motorcheckup test setjes werden tot nu toe vooral verkocht of meegeleverd door revisiebedrijven of rechtstreeks geleverd aan autobedrijven. Vanaf nu kunnen autobedrijven en consumenten terecht bij Bogamat in ‘s-Hertogenbosch, Boensma Automaterialen-Gasveren-revisie in Goor, Merco in Tilburg, De Been Automaterialen in Velddriel, Ammerzoden en Waalwijk, AMC Automaterialen en gereedschappen in Zeist, Jabo in Oosterwolde, Holland Autoparts in Veldhoven, Easyparts Automaterialen in Maastricht en Zieleman Automaterialen in Vianen.

Door een druppeltje olie te laten vallen op het velletje Motorcheckup en te kijken hoe het verkleurt kan binnen enkele seconden worden vastgesteld of er bijvoorbeeld, condens, koelvloeistof of brandstof in de olie zit.

De test kan gebruikt worden als ondersteuning bij het diagnose stellen. Bijvoorbeeld om motorvervuiling, regeneratie- of turbo problemen en andere storingen vast te kunnen stellen. Autobedrijven kunnen de test ook gebruiken om het belang en noodzaak van tijdig onderhoud te benadrukken.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.