Vakgarage groeit door naar 270 franchisenemers

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We hebben het afgelopen jaar een aantal ondernemers erbij gekregen en er zijn een aantal afgevallen”, zegt Den Uil. Gemiddeld vallen er jaarlijks 5 tot 6 franchisers af. “Maar in totaal hebben we nu 22 ondernemers erbij. De doelstelling voor 2017 is minimaal doorgroeien naar 300 franchisenemers.”

De garageformule heeft volgens Den Uil al een landelijke dekking. “Er zijn echter nog steeds een paar plekken die we moeten invullen. Vooral in grote steden zoals bijvoorbeeld Amsterdam en Breda.”

Het maximale aantal ondernemers die Vakgarage uiteindelijk aan zich wil binden, is 350. “Dan zitten we waarschijnlijk vol. We willen ook niet in het verzorgingsgebied van bestaande Vakgarages komen”, aldus Den Uil.

Vakgarage is na Bosch Car Service de grootste garageformule van Nederland. Meer informatie hierover is te vinden in het Garageformuleoverzicht van Automotive. In september maakte Vakgarage bekend zich aan te sluiten bij de opleidingen van Sator

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.