ABF Bearings breidt magazijnbezetting uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De afgelopen vijf jaar hebben we een constante groei van tien tot vijftien procent per jaar in bestellingen gehad. Momenteel worden er dagelijks 200 tot 400 bestellingen verwerkt. Daarnaast moeten er bij iedere zending kwaliteitscontroles worden uitgevoerd, in totaal op een voorraad van 6 miljoen producten”, vertelt Arjen van Beek, marketing manager bij het bedrijf.

Er zijn twee nieuwe medewerkers aangenomen om de orders te verzamelen, te controleren en te verzenden. “Onze klanten moeten hun orders snel in huis hebben. Een kapotte machine zorgt dat een bedrijf verlies lijdt. Daarom moeten wij ervoor zorgen dat we op dezelfde dag de bestelling verzenden”, zegt Van Beek.

Het magazijn van zesduizend vierkante meter is twaalf meter hoog. “We hebben geïnvesteerd in een reach-truck, waarmee we de hoogte in kunnen. Daarnaast hebben we een nieuwe order-picker om sneller bestellingen te verzamelen”, aldus Van Beek.

ABF levert aan technische groothandels en automaterialengrossiers, maar ook aan bedrijven die zelf hun wagenpark onderhouden in een eigen werkplaats. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ABF Bearings breidt magazijnbezetting uit | Automotive Online

ABF Bearings breidt magazijnbezetting uit

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De afgelopen vijf jaar hebben we een constante groei van tien tot vijftien procent per jaar in bestellingen gehad. Momenteel worden er dagelijks 200 tot 400 bestellingen verwerkt. Daarnaast moeten er bij iedere zending kwaliteitscontroles worden uitgevoerd, in totaal op een voorraad van 6 miljoen producten”, vertelt Arjen van Beek, marketing manager bij het bedrijf.

Er zijn twee nieuwe medewerkers aangenomen om de orders te verzamelen, te controleren en te verzenden. “Onze klanten moeten hun orders snel in huis hebben. Een kapotte machine zorgt dat een bedrijf verlies lijdt. Daarom moeten wij ervoor zorgen dat we op dezelfde dag de bestelling verzenden”, zegt Van Beek.

Het magazijn van zesduizend vierkante meter is twaalf meter hoog. “We hebben geïnvesteerd in een reach-truck, waarmee we de hoogte in kunnen. Daarnaast hebben we een nieuwe order-picker om sneller bestellingen te verzamelen”, aldus Van Beek.

ABF levert aan technische groothandels en automaterialengrossiers, maar ook aan bedrijven die zelf hun wagenpark onderhouden in een eigen werkplaats. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.