Kroon-Oil komt met nieuwe motorolie

Kroon Oil • De olie is geschikt voor de nieuwe generatie ultrazuinige benzinemotoren.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(foto: Kroon Oil)

Kroon-Oil heeft een nieuwe motorolie, Enersynth (P)HEV 0W-8, gelanceerd. Deze is geschikt voor de nieuwe generatie ultrazuinige benzinemotoren van personenwagens, met of zonder hybride technologie, laat Kroon-Oil weten in een persbericht.

Door de lage viscositeit kan dit product ook uitstekend worden toegepast bij zeer lage buitentemperaturen. Dit product voldoet aan de JASO GLV-1 specificatie en kan daardoor toegepast worden in alle benzinemotoren die een SAE 0W-8 motorolie met JASO GLV-1 kwaliteit motorolie voorschrijven.

Brandstofbesparing

In een toelichting schrijft Kroon-Oil: ‘Minder wrijving van bewegende delen zorgt voor brandstofbesparing en daarmee minder uitstoot van schadelijke emissies. Enkele Aziatische autofabrikanten, waaronder Toyota, adviseren sinds kort een dergelijke brandstofbesparende motorolie met een uiterst lage SAE 0W-8 viscositeit.’

Kroon-Oil Enersynth (P)HEV 0W-8 is vanaf heden verkrijgbaar via de Kroon-Oil dealer en in verschillende verpakkingen verkrijgbaar.

Kroon-Oil komt met nieuwe motorolie | Automotive Online

Kroon-Oil komt met nieuwe motorolie

Kroon Oil • De olie is geschikt voor de nieuwe generatie ultrazuinige benzinemotoren.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(foto: Kroon Oil)

Kroon-Oil heeft een nieuwe motorolie, Enersynth (P)HEV 0W-8, gelanceerd. Deze is geschikt voor de nieuwe generatie ultrazuinige benzinemotoren van personenwagens, met of zonder hybride technologie, laat Kroon-Oil weten in een persbericht.

Door de lage viscositeit kan dit product ook uitstekend worden toegepast bij zeer lage buitentemperaturen. Dit product voldoet aan de JASO GLV-1 specificatie en kan daardoor toegepast worden in alle benzinemotoren die een SAE 0W-8 motorolie met JASO GLV-1 kwaliteit motorolie voorschrijven.

Brandstofbesparing

In een toelichting schrijft Kroon-Oil: ‘Minder wrijving van bewegende delen zorgt voor brandstofbesparing en daarmee minder uitstoot van schadelijke emissies. Enkele Aziatische autofabrikanten, waaronder Toyota, adviseren sinds kort een dergelijke brandstofbesparende motorolie met een uiterst lage SAE 0W-8 viscositeit.’

Kroon-Oil Enersynth (P)HEV 0W-8 is vanaf heden verkrijgbaar via de Kroon-Oil dealer en in verschillende verpakkingen verkrijgbaar.