Nieuw smeermiddel van Castrol voor motorfietsen

Olie • De nieuwe formule biedt volgens Castrol 50 procent betere bescherming tegen slijtage in motorfietsmotoren tijdens het starten.
Redactie Redactie
(foto: Castrol)

Castrol, dat recent een nieuwe technische service introduceerde in Nederland, heeft een geavanceerd nieuw motorsmeermiddel voor motorfietsen gelanceerd, Act>evo. Volgens het bedrijf biedt dit continue hoogwaardige bescherming biedt voor motorfietsmotoren.

‘Het nieuwe product bevat ActibondTM-moleculen die zich hechten aan de inwendige onderdelen van een motor voor continue bescherming in alle fasen van de rit: bij het starten, tijdens het rijden en zelfs als de motor uitgeschakeld is.’

De nieuwe formule biedt volgens Castrol 50 procent betere bescherming tegen slijtage in motorfietsmotoren tijdens het starten, gaat de opbouw van afzettingen tegen om de motor optimaal schoon te houden tijdens het rijden en beschermt uitstekend tegen corrosie, zelfs als de motor uitgeschakeld is.

Nieuw smeermiddel van Castrol voor motorfietsen | Automotive Online

Nieuw smeermiddel van Castrol voor motorfietsen

Olie • De nieuwe formule biedt volgens Castrol 50 procent betere bescherming tegen slijtage in motorfietsmotoren tijdens het starten.
Redactie Redactie
(foto: Castrol)

Castrol, dat recent een nieuwe technische service introduceerde in Nederland, heeft een geavanceerd nieuw motorsmeermiddel voor motorfietsen gelanceerd, Act>evo. Volgens het bedrijf biedt dit continue hoogwaardige bescherming biedt voor motorfietsmotoren.

‘Het nieuwe product bevat ActibondTM-moleculen die zich hechten aan de inwendige onderdelen van een motor voor continue bescherming in alle fasen van de rit: bij het starten, tijdens het rijden en zelfs als de motor uitgeschakeld is.’

De nieuwe formule biedt volgens Castrol 50 procent betere bescherming tegen slijtage in motorfietsmotoren tijdens het starten, gaat de opbouw van afzettingen tegen om de motor optimaal schoon te houden tijdens het rijden en beschermt uitstekend tegen corrosie, zelfs als de motor uitgeschakeld is.