DCDW Podcast 318 – Jort van Sisseren van Notarieel Betalen

DCDW • In deze podcastaflevering bespreken Paul en Jort de recente ontwikkelingen binnen notarieel betalen en de impact van hun digitale tenaamstelling systeem voor zowel grote als kleine autobedrijven.
Marina Rietman Marina Rietman
DCDW 318 - Jort van Sisseren

Daarnaast komt de toekomst van de online automotive sector aan bod, waarbij de verschuiving naar omnichannel verkoop wordt besproken, evenals de mogelijke rol van digitale handtekeningen in het accepteren van offertes en het belang van een verbeterde klantbeleving in showrooms.

Integraties

Jort benadrukt dat de integratie van hun systeem met andere systemen zoals Syntec , waardoor het tenaamstellingsproces efficiënter wordt en zo een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert. Hij legt uit dat deze innovatie niet alleen voordelig is voor grootschalige autobedrijven, maar ook aantrekkelijke voordelen biedt voor kleinere ondernemingen.

2024

Jort benoemt de opkomst van Chinese bedrijven en de voortdurende evolutie naar omnichannel verkoop als belangrijke trends. De discussie omvat ook de mogelijkheid van digitale handtekeningen voor het accepteren van offertes, waarbij de nadruk ligt op het vereenvoudigen van dit proces, zelfs voor kleinere autobedrijven.

Luister de volledige podcast hier:

DCDW Podcast 318 – Jort van Sisseren van Notarieel Betalen | Automotive Online

DCDW Podcast 318 – Jort van Sisseren van Notarieel Betalen

DCDW • In deze podcastaflevering bespreken Paul en Jort de recente ontwikkelingen binnen notarieel betalen en de impact van hun digitale tenaamstelling systeem voor zowel grote als kleine autobedrijven.
Marina Rietman Marina Rietman
DCDW 318 - Jort van Sisseren

Daarnaast komt de toekomst van de online automotive sector aan bod, waarbij de verschuiving naar omnichannel verkoop wordt besproken, evenals de mogelijke rol van digitale handtekeningen in het accepteren van offertes en het belang van een verbeterde klantbeleving in showrooms.

Integraties

Jort benadrukt dat de integratie van hun systeem met andere systemen zoals Syntec , waardoor het tenaamstellingsproces efficiënter wordt en zo een aanzienlijke tijdsbesparing oplevert. Hij legt uit dat deze innovatie niet alleen voordelig is voor grootschalige autobedrijven, maar ook aantrekkelijke voordelen biedt voor kleinere ondernemingen.

2024

Jort benoemt de opkomst van Chinese bedrijven en de voortdurende evolutie naar omnichannel verkoop als belangrijke trends. De discussie omvat ook de mogelijkheid van digitale handtekeningen voor het accepteren van offertes, waarbij de nadruk ligt op het vereenvoudigen van dit proces, zelfs voor kleinere autobedrijven.

Luister de volledige podcast hier: