Vakgarage Bregman stopt ermee en gooit het roer om

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Gerard Bregman en zijn vrouw openen een b&b. (Foto: Gerard Bregman)

Gerard Bregman (57 jaar) stopt in de loop van dit jaar met zijn Vakgarage Bregman in het Groningse Baflo. Zo vertelt Bregman aan Automotive.

De eigenaar van Vakgarage Bregman had nog graag een paar jaar door willen gaan, maar mede omdat hij geen nieuwe monteurs meer kon vinden, heeft hij besloten er nu toch mee te stoppen. “Wat ook meespeelt is dat er veel verandert in de automotive. Er is steeds moeilijker aan gangbare occasions te komen én het vinden van goede medewerkers is een groot probleem”, vertelt Bregman. “We lopen al langer rond met plannen om een bed & breakfast te beginnen, dus dat gaan we nu versneld doen. Als we nog twee nieuwe monteurs hadden kunnen vinden, dan was ik waarschijnlijk nog wel even doorgegaan, maar nu halen we onze b&b-plannen naar voren en stoppen met het autobedrijf. We gaan graag met mensen om en bij een b&b zijn mensen altijd in vakantiestemming.”

Perfecte kans

Bregman begon in 1985 in een dorp verderop voor zichzelf en is sinds 1992 in het Groningse Baflo te vinden. “De locatie speelt ook een rol; de kop van Groningen is een dunbevolkt gebied en geen makkelijke regio om personeel te vinden”, aldus Bregman, die zijn garagebedrijf nu te huur aanbiedt. “Een perfecte kans voor een starter”, denkt hij.

Het bedrijf omvat een compleet ingerichte werkplaats met 4 hefbruggen, kantoor en receptie met een totale oppervlakte van 280 vierkante meter. Bij het bedrijf werkt nog één monteur, die binnenkort met pensioen gaat.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Vakgarage Bregman stopt ermee en gooit het roer om | Automotive Online

Vakgarage Bregman stopt ermee en gooit het roer om

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Gerard Bregman en zijn vrouw openen een b&b. (Foto: Gerard Bregman)

Gerard Bregman (57 jaar) stopt in de loop van dit jaar met zijn Vakgarage Bregman in het Groningse Baflo. Zo vertelt Bregman aan Automotive.

De eigenaar van Vakgarage Bregman had nog graag een paar jaar door willen gaan, maar mede omdat hij geen nieuwe monteurs meer kon vinden, heeft hij besloten er nu toch mee te stoppen. “Wat ook meespeelt is dat er veel verandert in de automotive. Er is steeds moeilijker aan gangbare occasions te komen én het vinden van goede medewerkers is een groot probleem”, vertelt Bregman. “We lopen al langer rond met plannen om een bed & breakfast te beginnen, dus dat gaan we nu versneld doen. Als we nog twee nieuwe monteurs hadden kunnen vinden, dan was ik waarschijnlijk nog wel even doorgegaan, maar nu halen we onze b&b-plannen naar voren en stoppen met het autobedrijf. We gaan graag met mensen om en bij een b&b zijn mensen altijd in vakantiestemming.”

Perfecte kans

Bregman begon in 1985 in een dorp verderop voor zichzelf en is sinds 1992 in het Groningse Baflo te vinden. “De locatie speelt ook een rol; de kop van Groningen is een dunbevolkt gebied en geen makkelijke regio om personeel te vinden”, aldus Bregman, die zijn garagebedrijf nu te huur aanbiedt. “Een perfecte kans voor een starter”, denkt hij.

Het bedrijf omvat een compleet ingerichte werkplaats met 4 hefbruggen, kantoor en receptie met een totale oppervlakte van 280 vierkante meter. Bij het bedrijf werkt nog één monteur, die binnenkort met pensioen gaat.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.