Qooder breidt uit met drie nieuwe dealers

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Qooder hoopt volgend jaar door te kunnen groeien. (Foto: Shutterstock)

Qooder Nederland breidt zijn dealernetwerk uit met drie nieuwe vestigingen. Daarmee telt het netwerk nu twintig locaties. Dat laat Qooder weten. Het motorscootermerk verkocht dit jaar tot nu toe 200 Qooders en hoopt volgend jaar door te kunnen groeien tot een afzet van zo’n vier- tot vijfhonderd stuks, zo laat Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland, aan Automotive weten. Volgens Van Well zal de markt voor scooters met driewielen nog behoorlijk groeien, zeker als meer mensen weten dat je voor het rijden van de motorscooter alleen een autorijbewijs nodig hebt.Bekijk hier onze Livestream met Qooder-dealer Wouter van Kuilenburg.

Het Zwitserse bedrijf werkt sinds 2019 samen met Bosch Car Service voor zijn dealernetwerk. De dealers van het merk bieden behalve service en onderhoud, ook leasing en verzekeringen aan voor de motorscooter. “We kijken ook naar nieuwe interessante modules om klanten volledig in hun modellen- en proefrittenkeuze te ontzorgen. Daarvan zijn we er nu enkele aan het ontwikkelen”, aldus Van Well.

De drie nieuwe dealervestigingen van Qooder zijn gevestigd in Groningen, Beek en Terschuur.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Qooder breidt uit met drie nieuwe dealers | Automotive Online

Qooder breidt uit met drie nieuwe dealers

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Qooder hoopt volgend jaar door te kunnen groeien. (Foto: Shutterstock)

Qooder Nederland breidt zijn dealernetwerk uit met drie nieuwe vestigingen. Daarmee telt het netwerk nu twintig locaties. Dat laat Qooder weten. Het motorscootermerk verkocht dit jaar tot nu toe 200 Qooders en hoopt volgend jaar door te kunnen groeien tot een afzet van zo’n vier- tot vijfhonderd stuks, zo laat Freek Sanders van Well, directeur Qooder Nederland, aan Automotive weten. Volgens Van Well zal de markt voor scooters met driewielen nog behoorlijk groeien, zeker als meer mensen weten dat je voor het rijden van de motorscooter alleen een autorijbewijs nodig hebt.Bekijk hier onze Livestream met Qooder-dealer Wouter van Kuilenburg.

Het Zwitserse bedrijf werkt sinds 2019 samen met Bosch Car Service voor zijn dealernetwerk. De dealers van het merk bieden behalve service en onderhoud, ook leasing en verzekeringen aan voor de motorscooter. “We kijken ook naar nieuwe interessante modules om klanten volledig in hun modellen- en proefrittenkeuze te ontzorgen. Daarvan zijn we er nu enkele aan het ontwikkelen”, aldus Van Well.

De drie nieuwe dealervestigingen van Qooder zijn gevestigd in Groningen, Beek en Terschuur.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.