Auto Haarhuis opent tweede vestiging in Almelo

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Het nieuwe pand werd afgelopen maand verbouwd (foto: Auto Haarhuis)

Universeel autobedrijf Auto Haarhuis krijgt een tweede vestiging in Almelo, bevestigt algemeen directeur Gerard Haarhuis aan Automotive. Over een week gaat het pand open voor de verkoop, over drie tot vier weken is ook de werkplaats gereed. “We zijn in Geesteren een beetje uit ons jasje gegroeid”, vertelt Haarhuis. “Bovendien is onze klantenkring steeds breder geworden. Daar zitten veel leaserijders bij, ook uit de regio rond Almelo en Hengelo. We willen best wat dichter bij onze klanten in de buurt zitten. Daarom besloten we dat het tijd werd voor een tweede vestiging.”

Voorlopig gaan in het nieuwe pand één verkoper en twee monteurs werken.

Auto Haarhuis is al sinds 1961 gevestigd in Geesteren en beoogd importeur van de elektrische e.GO stadsauto, die in de loop van dit jaar op de markt komt. Auto Haarhuis werd in 2018 Bovag Autobedrijf van het Jaar. Lees hier een interview met de broers.

In het pand in Almelo was tot vorig jaar zomer Volvo-dealer Harrie Arendsen gevestigd, die een nieuw pand liet bouwen. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Auto Haarhuis opent tweede vestiging in Almelo | Automotive Online

Auto Haarhuis opent tweede vestiging in Almelo

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Het nieuwe pand werd afgelopen maand verbouwd (foto: Auto Haarhuis)

Universeel autobedrijf Auto Haarhuis krijgt een tweede vestiging in Almelo, bevestigt algemeen directeur Gerard Haarhuis aan Automotive. Over een week gaat het pand open voor de verkoop, over drie tot vier weken is ook de werkplaats gereed. “We zijn in Geesteren een beetje uit ons jasje gegroeid”, vertelt Haarhuis. “Bovendien is onze klantenkring steeds breder geworden. Daar zitten veel leaserijders bij, ook uit de regio rond Almelo en Hengelo. We willen best wat dichter bij onze klanten in de buurt zitten. Daarom besloten we dat het tijd werd voor een tweede vestiging.”

Voorlopig gaan in het nieuwe pand één verkoper en twee monteurs werken.

Auto Haarhuis is al sinds 1961 gevestigd in Geesteren en beoogd importeur van de elektrische e.GO stadsauto, die in de loop van dit jaar op de markt komt. Auto Haarhuis werd in 2018 Bovag Autobedrijf van het Jaar. Lees hier een interview met de broers.

In het pand in Almelo was tot vorig jaar zomer Volvo-dealer Harrie Arendsen gevestigd, die een nieuw pand liet bouwen. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.