Koen Noordegraaf (Autoservice Reeuwijk) overleden

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: Autoservice Reeuwijk

Koen Noordegraaf (62) van Autoservice Reeuwijk is woensdagochtend bij een verkeersongeluk om het leven gekomen. Dat bevestigen bekenden van hem aan Automotive. 

Afgelopen dinsdag werd Autoservice Reeuwijk failliet verklaard. De curator van het failliet bedrijf, mevrouw Madhavi Nagessersing, bevestigt het faillissement. “Het bedrijf is stilgelegd, in ieder geval tijdelijk. De benzinepomp blijft gewoon open. We onderzoeken een doorstart van het autobedrijf; geïnteresseerden kunnen zich bij mij melden.” Over het overlijden van Noordegraaf wil de curator verder geen uitspraken doen.

Vorig jaar zomer kwam Noordegraaf in het nieuws toen zijn bedrijf failliet werd verklaard, maar dat bleek een misverstand en het bedrijf bleef gewoon open. Hij tekende toen met succes beroep aan waardoor het faillissement werd vernietigd.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Koen Noordegraaf (Autoservice Reeuwijk) overleden | Automotive Online

Koen Noordegraaf (Autoservice Reeuwijk) overleden

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: Autoservice Reeuwijk

Koen Noordegraaf (62) van Autoservice Reeuwijk is woensdagochtend bij een verkeersongeluk om het leven gekomen. Dat bevestigen bekenden van hem aan Automotive. 

Afgelopen dinsdag werd Autoservice Reeuwijk failliet verklaard. De curator van het failliet bedrijf, mevrouw Madhavi Nagessersing, bevestigt het faillissement. “Het bedrijf is stilgelegd, in ieder geval tijdelijk. De benzinepomp blijft gewoon open. We onderzoeken een doorstart van het autobedrijf; geïnteresseerden kunnen zich bij mij melden.” Over het overlijden van Noordegraaf wil de curator verder geen uitspraken doen.

Vorig jaar zomer kwam Noordegraaf in het nieuws toen zijn bedrijf failliet werd verklaard, maar dat bleek een misverstand en het bedrijf bleef gewoon open. Hij tekende toen met succes beroep aan waardoor het faillissement werd vernietigd.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.