Faillissement Autoskala: curator gedaagd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt RTV Drenthe. R. en de curator liggen al tijden overhoop. Curator Sluyter stelt dat er niets deugt van de boekhouding van Robijn. De rechter veroordeelde R. tot het betalen van een geldbedrag en het overdragen van de sleutels. Maar volgens de ondernemer zijn de sleutels en kentekens gestolen en heeft hij niets verkeerd gedaan. De zaak komt op 4 november voor. BCA Autoveiling maakt vandaag bekend de brommobielen uit het faillissement te gaan veilen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Faillissement Autoskala: curator gedaagd | Automotive Online

Faillissement Autoskala: curator gedaagd

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt RTV Drenthe. R. en de curator liggen al tijden overhoop. Curator Sluyter stelt dat er niets deugt van de boekhouding van Robijn. De rechter veroordeelde R. tot het betalen van een geldbedrag en het overdragen van de sleutels. Maar volgens de ondernemer zijn de sleutels en kentekens gestolen en heeft hij niets verkeerd gedaan. De zaak komt op 4 november voor. BCA Autoveiling maakt vandaag bekend de brommobielen uit het faillissement te gaan veilen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.