Twee medewerkers nemen Wolvega over van Siton Autogroep

Redactie Redactie
• Laatste update:

De voormalige bedrijfsleider en occasionmanager gaan met het bedrijf verder onder de naam Auto Wolvega. In totaal zijn er drie mensen werkzaam bij Auto Wolvega. 

Siton had de activiteiten in Wolvega in de afgelopen periode al teruggeschaald. In Wolvega was het bedrijf niet meer actief als dealer. Wel zocht het aansluiting bij werkplaatsconcept AD Benelux. De nieuwe eigenaren blijven bij AD. 

Concentreren
“De focus van Siton ligt steeds meer op de hoofdvestigingen aan de A7, terwijl wij goed draaiden in Wolvega en graag door wilden gaan met ons concept”, vertelt Veenstra. “Toen zijn we met elkaar in gesprek gegaan om de zaak over te nemen. Daar zijn in we goed overleg uitgekomen. Dit is een goede oplossing voor beide partijen.”

Siton-directeur Arno Goettsch stelt dat de verkoop een logische zet was. “Met de huidige eisen die aan een modern dealerbedrijf gesteld worden, is het voor ons zaak om ons te concentreren op de grotere plaatsen. Onze beide locaties in Heerenveen zullen dit jaar worden gemoderniseerd. We zijn blij dat we met de invulling in Wolvega het AD autobedrijf voortgezet kan worden.” De vestiging in Buitenpost blijft wel onderdeel van Siton.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Twee medewerkers nemen Wolvega over van Siton Autogroep | Automotive Online

Twee medewerkers nemen Wolvega over van Siton Autogroep

Redactie Redactie
• Laatste update:

De voormalige bedrijfsleider en occasionmanager gaan met het bedrijf verder onder de naam Auto Wolvega. In totaal zijn er drie mensen werkzaam bij Auto Wolvega. 

Siton had de activiteiten in Wolvega in de afgelopen periode al teruggeschaald. In Wolvega was het bedrijf niet meer actief als dealer. Wel zocht het aansluiting bij werkplaatsconcept AD Benelux. De nieuwe eigenaren blijven bij AD. 

Concentreren
“De focus van Siton ligt steeds meer op de hoofdvestigingen aan de A7, terwijl wij goed draaiden in Wolvega en graag door wilden gaan met ons concept”, vertelt Veenstra. “Toen zijn we met elkaar in gesprek gegaan om de zaak over te nemen. Daar zijn in we goed overleg uitgekomen. Dit is een goede oplossing voor beide partijen.”

Siton-directeur Arno Goettsch stelt dat de verkoop een logische zet was. “Met de huidige eisen die aan een modern dealerbedrijf gesteld worden, is het voor ons zaak om ons te concentreren op de grotere plaatsen. Onze beide locaties in Heerenveen zullen dit jaar worden gemoderniseerd. We zijn blij dat we met de invulling in Wolvega het AD autobedrijf voortgezet kan worden.” De vestiging in Buitenpost blijft wel onderdeel van Siton.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.