Autobedrijf Te Kaat failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

"De garage liep prima, maar vanaf zomer vorig jaar verkochten we gewoon te weinig", zegt eigenaar Wim Berendsen. "Daardoor konden we ook geen voorraad meer bijkopen en liep de belangstelling nog verder terug." Berendsen heeft nog geen plannen voor de directe toekomst. "Mijn medewerkers hebben inmiddels onderdak gevonden bij andere bedrijven. Zelf weet ik het nog niet. Het is een hectische periode die ik eerst wil doorkomen."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autobedrijf Te Kaat failliet | Automotive Online

Autobedrijf Te Kaat failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

"De garage liep prima, maar vanaf zomer vorig jaar verkochten we gewoon te weinig", zegt eigenaar Wim Berendsen. "Daardoor konden we ook geen voorraad meer bijkopen en liep de belangstelling nog verder terug." Berendsen heeft nog geen plannen voor de directe toekomst. "Mijn medewerkers hebben inmiddels onderdak gevonden bij andere bedrijven. Zelf weet ik het nog niet. Het is een hectische periode die ik eerst wil doorkomen."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.