‘Toyota levert meeste internetauto’s’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Volgens mij heeft het vooral te maken met – het imago van – betrouwbaarheid. Een Toyota heeft nu eenmaal een goede naam, dus durven mensen het merk eerder via internet aan te schaffen. We verkopen sowieso veel Japanners. Ook BMW komt vaak langs. Mercedes daarentegen maar weinig.” Exacte getallen wil De Vries niet geven. “Er komen wat nieuwe partijen aan, die wil ik niet wijzer maken dan nodig is.” De site groeit volgens De Vries hard. “We zien iedere maand hogere bezoekerscijfers en meer offerteaanvragen. Ook hebben zich inmiddels al ruim tweehonderd dealerbedrijven aangemeld om met ons samen te werken.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Toyota levert meeste internetauto’s’ | Automotive Online

‘Toyota levert meeste internetauto’s’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Volgens mij heeft het vooral te maken met – het imago van – betrouwbaarheid. Een Toyota heeft nu eenmaal een goede naam, dus durven mensen het merk eerder via internet aan te schaffen. We verkopen sowieso veel Japanners. Ook BMW komt vaak langs. Mercedes daarentegen maar weinig.” Exacte getallen wil De Vries niet geven. “Er komen wat nieuwe partijen aan, die wil ik niet wijzer maken dan nodig is.” De site groeit volgens De Vries hard. “We zien iedere maand hogere bezoekerscijfers en meer offerteaanvragen. Ook hebben zich inmiddels al ruim tweehonderd dealerbedrijven aangemeld om met ons samen te werken.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.