ABS Haans Autoschades gaat samenwerken met Lucid Motors

Lucid • Ze hebben hun vakmensen opgeleid om de elektrische auto’s van Lucid te herstellen.
Rob Blom Rob Blom
Bart en Robbert Haans (ABS Haans Autoschade) Ashwin Posthumus (Lucid Motors) (Foto: ABS Haans Autoschade)

ABS Haans Autoschades en fabrikant van luxueuze elektrische auto’s Lucid Motors gaan samenwerken. Lucid en Haans streven beiden naar een toekomst waarbij de focus dus ligt op duurzame mobiliteit en een hoge kwaliteit van schadeherstel, zo meldt Haans.

“Door te blijven investeren in materiaal en opleidingen van vakmensen spelen we mee in de eredivisie van high-tech schadeherstel”, zo meldt Haans op z’n website.  ABS Haans stelt dat het, mede door het gebruik van aluminium materialen en nieuwe verbindingstechnieken bij deze generatie (elektrische) auto’s, klaar is voor de samenwerking met Lucid Motors.

ABS Haans Autoschades gaat samenwerken met Lucid Motors | Automotive Online

ABS Haans Autoschades gaat samenwerken met Lucid Motors

Lucid • Ze hebben hun vakmensen opgeleid om de elektrische auto’s van Lucid te herstellen.
Rob Blom Rob Blom
Bart en Robbert Haans (ABS Haans Autoschade) Ashwin Posthumus (Lucid Motors) (Foto: ABS Haans Autoschade)

ABS Haans Autoschades en fabrikant van luxueuze elektrische auto’s Lucid Motors gaan samenwerken. Lucid en Haans streven beiden naar een toekomst waarbij de focus dus ligt op duurzame mobiliteit en een hoge kwaliteit van schadeherstel, zo meldt Haans.

“Door te blijven investeren in materiaal en opleidingen van vakmensen spelen we mee in de eredivisie van high-tech schadeherstel”, zo meldt Haans op z’n website.  ABS Haans stelt dat het, mede door het gebruik van aluminium materialen en nieuwe verbindingstechnieken bij deze generatie (elektrische) auto’s, klaar is voor de samenwerking met Lucid Motors.