Hans Mulder country manager Lucid Nederland

Lucid • Hij is afkomstig van Van Poelgeest.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Linkedin

Hans Mulder start in mei als country manager Northern Europe bij Lucid Motors. Dat bevestigt hij aan Automotive. Nederland is onderdeel van dit cluster.

Mulder is afkomstig van BMW-dealer Van Poelgeest, waar hij sinds 2021 leiding gaf aan de vestiging Amsterdam. Daarvoor werkte hij twintig jaar bij Pon. Bij Van Poelgeest worden zijn taken overgenomen door algemeen directeur Harry Baltus.

“Na twintig jaar in de retail gewerkt te hebben, kijk ik ernaar uit om te gaan werken bij een OEM”, licht Mulder zijn overstap toe. “Daarbij is het een zeer interessante tijd, waarin grote veranderingen gaan zijn. Het is mooi om daar onderdeel van te zijn.”

Mulder gaat werken op het Europese hoofdkantoor in Amsterdam. Michael van der Sande startte dit jaar als managing director voor de Europese divisie van de nieuwkomer.

Bekijk hier ons overzicht van alle nieuwe toetreders op de Nederlandse markt. Lucid werkt met een direct sales-model en heeft geen dealers.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Hans Mulder country manager Lucid Nederland | Automotive Online

Hans Mulder country manager Lucid Nederland

Lucid • Hij is afkomstig van Van Poelgeest.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Linkedin

Hans Mulder start in mei als country manager Northern Europe bij Lucid Motors. Dat bevestigt hij aan Automotive. Nederland is onderdeel van dit cluster.

Mulder is afkomstig van BMW-dealer Van Poelgeest, waar hij sinds 2021 leiding gaf aan de vestiging Amsterdam. Daarvoor werkte hij twintig jaar bij Pon. Bij Van Poelgeest worden zijn taken overgenomen door algemeen directeur Harry Baltus.

“Na twintig jaar in de retail gewerkt te hebben, kijk ik ernaar uit om te gaan werken bij een OEM”, licht Mulder zijn overstap toe. “Daarbij is het een zeer interessante tijd, waarin grote veranderingen gaan zijn. Het is mooi om daar onderdeel van te zijn.”

Mulder gaat werken op het Europese hoofdkantoor in Amsterdam. Michael van der Sande startte dit jaar als managing director voor de Europese divisie van de nieuwkomer.

Bekijk hier ons overzicht van alle nieuwe toetreders op de Nederlandse markt. Lucid werkt met een direct sales-model en heeft geen dealers.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.