iClean Car Wash start met klein schadeherstel

Jeroen Vos Jeroen Vos
Wassstraat iClean Car Wash gaat zich nu ook bezig houden met autoschadeherstel. (Foto: iClean Car Wash)

iClean Car Wash, een wasstraat in Naarden, gaat zich richten op schadeherstel. Het herstellen van kleine cosmetische schades gebeurt onder de naam iClean Car Repair. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend.

In het zogenaamde schadelaboratorium worden WA-schades hersteld, zoals kleine deuken, lak-, ruit- en parkeerschades. Volgens de wasstraat komen dergelijke schades vaak aan het licht tijdens een wasbeurt. Het schadeherstel gebeurt in een stofvrije ruimte. Daarnaast is er een poetsservice voor het polijsten van kleine beschadigingen aan de lak. Voor het herstel van grotere autoschades werkt het bedrijf samen met schadeherstelbedrijven uit de regio.

Het is de bedoeling dat klanten op het herstel kunnen wachten in een wachtruimte met koffie en wifi. Duurt de reparatie langer, dan kunnen ze gebruik maken van een leenfiets of -auto, zo laat iClean Car Repair weten in het persbericht.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

iClean Car Wash start met klein schadeherstel | Automotive Online

iClean Car Wash start met klein schadeherstel

Jeroen Vos Jeroen Vos
Wassstraat iClean Car Wash gaat zich nu ook bezig houden met autoschadeherstel. (Foto: iClean Car Wash)

iClean Car Wash, een wasstraat in Naarden, gaat zich richten op schadeherstel. Het herstellen van kleine cosmetische schades gebeurt onder de naam iClean Car Repair. Dat maakt het bedrijf vandaag bekend.

In het zogenaamde schadelaboratorium worden WA-schades hersteld, zoals kleine deuken, lak-, ruit- en parkeerschades. Volgens de wasstraat komen dergelijke schades vaak aan het licht tijdens een wasbeurt. Het schadeherstel gebeurt in een stofvrije ruimte. Daarnaast is er een poetsservice voor het polijsten van kleine beschadigingen aan de lak. Voor het herstel van grotere autoschades werkt het bedrijf samen met schadeherstelbedrijven uit de regio.

Het is de bedoeling dat klanten op het herstel kunnen wachten in een wachtruimte met koffie en wifi. Duurt de reparatie langer, dan kunnen ze gebruik maken van een leenfiets of -auto, zo laat iClean Car Repair weten in het persbericht.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.