Stern Groep koopt Persoon Schadeherstel

Jeroen Vos Jeroen Vos
Persoon Schadeherstel en Carrosserie is overgenomen door de Stern Groep. (Foto: Facebook)

Stern Groep breidt het schadeherstelnetwerk uit met de overname van Persoon Schadeherstel en Carrosserie in Bemmel. Dit meldt de dealerholding. Sternpoint werkt al langer samen met Persoon Schadeherstel en Carrosserie. Het bedrijf werd in 2012 opgericht door Marc Persoon. Hij blijft net als de vijftien medewerkers werken bij het bedrijf.

Aanvulling

Voor Stern betekent de overname een aanvulling op de huidige activiteiten. Persoon Schadeherstel en Carrosserie richt zich voornamelijk op herstel van vrachtwagens en carrosseriewerkzaamheden. Het bedrijf produceert in eigen beheer open- en gesloten laadbakken, waaronder koel-vrieslaadbakken. Ook maatwerk zoals het aanpassen en opbouwen van trailers of laadbakken voorzien van kranen en/of laadliften behoort tot de mogelijkheden. 

In de vestiging van Sternpoint in Nijkerk worden naast personenauto’s ook schades aan vrachtwagens gerepareerd, carrosseriewerkzaamheden verricht en in eigen beheer belettering geproduceerd en aangebracht. Met de overname wordt de capaciteit meer dan verdubbeld. 

Sternpoint telt na de overname vijftien vestigingen en staat daarmee op plek 4 in de dit jaar gepubliceerde Schadebedrijf Top 41.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Stern Groep koopt Persoon Schadeherstel | Automotive Online

Stern Groep koopt Persoon Schadeherstel

Jeroen Vos Jeroen Vos
Persoon Schadeherstel en Carrosserie is overgenomen door de Stern Groep. (Foto: Facebook)

Stern Groep breidt het schadeherstelnetwerk uit met de overname van Persoon Schadeherstel en Carrosserie in Bemmel. Dit meldt de dealerholding. Sternpoint werkt al langer samen met Persoon Schadeherstel en Carrosserie. Het bedrijf werd in 2012 opgericht door Marc Persoon. Hij blijft net als de vijftien medewerkers werken bij het bedrijf.

Aanvulling

Voor Stern betekent de overname een aanvulling op de huidige activiteiten. Persoon Schadeherstel en Carrosserie richt zich voornamelijk op herstel van vrachtwagens en carrosseriewerkzaamheden. Het bedrijf produceert in eigen beheer open- en gesloten laadbakken, waaronder koel-vrieslaadbakken. Ook maatwerk zoals het aanpassen en opbouwen van trailers of laadbakken voorzien van kranen en/of laadliften behoort tot de mogelijkheden. 

In de vestiging van Sternpoint in Nijkerk worden naast personenauto’s ook schades aan vrachtwagens gerepareerd, carrosseriewerkzaamheden verricht en in eigen beheer belettering geproduceerd en aangebracht. Met de overname wordt de capaciteit meer dan verdubbeld. 

Sternpoint telt na de overname vijftien vestigingen en staat daarmee op plek 4 in de dit jaar gepubliceerde Schadebedrijf Top 41.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.