Autoschade Velbo verhuist na overname naar Veenendaal

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
De vestiging van Velbo verhuist van Bennekom naar Veenendaal (foto: Google Streetview)

Autoschade Herstel Midden Nederland in Veenendaal neemt op 1 december Autoschade Velbo in Bennekom over. Dit bevestigt Autoschade Velbo aan Automotive. Het bedrijf in Bennekom wordt in januari 2020 gesloten en de bedrijfsactiviteiten verhuizen naar een nieuw pand in Veenendaal, naast de bestaande vestiging van Autoschade Herstel Midden Nederland. De naam wordt Velbo Schade Herstel Midden Nederland. De zes werknemers van Autoschade Velbo behouden hun baan en gaan in dit nieuwe bedrijfspand werken. Kleine, zelfstandige schadebedrijven hebben het niet makkelijk. Overnames kunnen zorgen voor de nodige continuïteit.

Autoschade Velbo houdt zich bezig met het herstel van autoschades en het herstel en onderhoud van caravans en campers. Het bedrijf bestaat ruim 35 jaar, waarvan 14 jaar in eigendom van Gilbert van Veldhuizen. Hij stopt met de bedrijfsvoering.

Pierre Methorst, eigenaar van Autoschade Herstel Midden Nederland, is blij met de overname. “Hiermee kunnen wij ons werkterrein uitbreiden en ons bedrijf verder vergroten. De activiteiten van beide bedrijven blijven ongewijzigd, maar gaan volledig integreren.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Autoschade Velbo verhuist na overname naar Veenendaal | Automotive Online

Autoschade Velbo verhuist na overname naar Veenendaal

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
De vestiging van Velbo verhuist van Bennekom naar Veenendaal (foto: Google Streetview)

Autoschade Herstel Midden Nederland in Veenendaal neemt op 1 december Autoschade Velbo in Bennekom over. Dit bevestigt Autoschade Velbo aan Automotive. Het bedrijf in Bennekom wordt in januari 2020 gesloten en de bedrijfsactiviteiten verhuizen naar een nieuw pand in Veenendaal, naast de bestaande vestiging van Autoschade Herstel Midden Nederland. De naam wordt Velbo Schade Herstel Midden Nederland. De zes werknemers van Autoschade Velbo behouden hun baan en gaan in dit nieuwe bedrijfspand werken. Kleine, zelfstandige schadebedrijven hebben het niet makkelijk. Overnames kunnen zorgen voor de nodige continuïteit.

Autoschade Velbo houdt zich bezig met het herstel van autoschades en het herstel en onderhoud van caravans en campers. Het bedrijf bestaat ruim 35 jaar, waarvan 14 jaar in eigendom van Gilbert van Veldhuizen. Hij stopt met de bedrijfsvoering.

Pierre Methorst, eigenaar van Autoschade Herstel Midden Nederland, is blij met de overname. “Hiermee kunnen wij ons werkterrein uitbreiden en ons bedrijf verder vergroten. De activiteiten van beide bedrijven blijven ongewijzigd, maar gaan volledig integreren.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.