Bloemert stapt over van AHG naar ASN Autoschade

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Hoofdkantoor ASN in A'dam. (Foto: ASN)

Schadeherstelondernemer Bert Bloemert is met ingang van januari 2019 met zijn twee bedrijven overgestapt van de schadeketen Autoschade Herstel Groep (AGH) naar de franchiseketen ASN Autoschade, zo bevestigt Bloemert aan Automotive. Het schadebedrijf telt twee locaties: één in Staphorst, waar Bloemert in 2003 begon, en één in Kampen (sinds 2010). Bloemert positioneert zich als een allround herstelbedrijf in de regio. 

AHG-directeur Guus van Dreven vindt de overstap jammer. “Er is altijd wel een bepaalde mate van verloop, maar de laatste tijd zijn er wel veel verschuivingen binnen alle ketens.” Van Dreven meldt dat er in de regio Staphorst-Kampen wordt gezocht naar nieuwe invulling. In Geldermalsen kwam er voor AHG een lid bij, namelijk schadebedrijf Van Mourik. Dit bedrijf is actief in schadeherstel en reparatie van personenauto’s, oldtimers en caravans.

Lees meer over recente overnames en verschuivingen in schadeherstel.

Peter Hubregtse, directeur ASN Autoschade, bevestigt de aansluiting van de twee vestigingen van Bloemert.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Bloemert stapt over van AHG naar ASN Autoschade | Automotive Online

Bloemert stapt over van AHG naar ASN Autoschade

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Hoofdkantoor ASN in A'dam. (Foto: ASN)

Schadeherstelondernemer Bert Bloemert is met ingang van januari 2019 met zijn twee bedrijven overgestapt van de schadeketen Autoschade Herstel Groep (AGH) naar de franchiseketen ASN Autoschade, zo bevestigt Bloemert aan Automotive. Het schadebedrijf telt twee locaties: één in Staphorst, waar Bloemert in 2003 begon, en één in Kampen (sinds 2010). Bloemert positioneert zich als een allround herstelbedrijf in de regio. 

AHG-directeur Guus van Dreven vindt de overstap jammer. “Er is altijd wel een bepaalde mate van verloop, maar de laatste tijd zijn er wel veel verschuivingen binnen alle ketens.” Van Dreven meldt dat er in de regio Staphorst-Kampen wordt gezocht naar nieuwe invulling. In Geldermalsen kwam er voor AHG een lid bij, namelijk schadebedrijf Van Mourik. Dit bedrijf is actief in schadeherstel en reparatie van personenauto’s, oldtimers en caravans.

Lees meer over recente overnames en verschuivingen in schadeherstel.

Peter Hubregtse, directeur ASN Autoschade, bevestigt de aansluiting van de twee vestigingen van Bloemert.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.