BCS-bedrijven gaan WA-schademarkt op

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De schademeldingen komen binnen via 112 Schade”, legt Ronald Valkenburg van SSN uit. “Daar bepalen ze of de schade verhaalbaar is op een tegenpartij en nemen de eventuele letselschade voor hun rekening. Voor de schade aan hun voertuig worden de berijders doorverwezen naar een van de bij ons aangesloten autobedrijven. Dat kunnen garagebedrijven zijn met een eigen schadeherstelafdeling of die een samenwerking hebben met een schadeherstelbedrijf.”

Lees meer over het nieuwe initiatief op Automotive Werkplaats

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

BCS-bedrijven gaan WA-schademarkt op | Automotive Online

BCS-bedrijven gaan WA-schademarkt op

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De schademeldingen komen binnen via 112 Schade”, legt Ronald Valkenburg van SSN uit. “Daar bepalen ze of de schade verhaalbaar is op een tegenpartij en nemen de eventuele letselschade voor hun rekening. Voor de schade aan hun voertuig worden de berijders doorverwezen naar een van de bij ons aangesloten autobedrijven. Dat kunnen garagebedrijven zijn met een eigen schadeherstelafdeling of die een samenwerking hebben met een schadeherstelbedrijf.”

Lees meer over het nieuwe initiatief op Automotive Werkplaats

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.