Klaassen (ex-ABS) in directie ASN Groep

Redactie Redactie
• Laatste update:

Klaassen was in de afgelopen periode bezig met zijn eigen concept Share2use, een platform waarop mensen zakelijk en privé onder andere auto’s en kantoorruimte kunnen delen. Klaassen blijft bij dit project betrokken, maar vanwege zijn nieuwe aanstelling is Marcel Boender vanaf januari de directeur van Share2use.

Verdere groei
Bij ASN moet Klaassen de verdere groei vormgeven en de marktpositie van ASN verder verbeteren. Zowel nationaal als internationaal. “ASN is in de afgelopen jaren fors gegroeid, zowel in de Nederlandse thuismarkt als daarbuiten”, zegt Klaassen. “Ik heb inmiddels ook internationale ervaring in de schadebranche opgebouwd en die kan ik nu inzetten.”

Directeur Marcel Kuijt van ASN is blij met de komst van Klaassen. “Steeds meer van onze opdrachtgevers werken internationaal. Dan is het goed dat je mensen aan boord hebt die internationale ervaring hebben. Die ervaring heeft Cees en hij kent ook de weg in de schadebranche.” Over het vertrek van Veldman wil Kuijt geen verdere mededelingen doen. “Dat hebben we zo met elkaar afgesproken.”

Foto: Anthony Donner / Automotive 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.