‘Markt autoverzekeraars onder druk’

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het rapport noemt PwC drie relevante ontwikkelingen: er wordt minder schade gereden, autodelen neemt toe en steeds meer verzekeringen worden online afgesloten. Daar komt bij dat autofabrikanten via de auto over steeds meer data van de berijders beschikken en hier met nieuwe producten – zoals sCall –  sneller op kunnen anticiperen dan verzekeraars. Overigens zijn ook verzekeraars zelf al druk bezig met telematica-toepassingen voor hun klanten.

Lees hier het Insurance 2020 onderzoek van PwC (alleen voor abonnees).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Markt autoverzekeraars onder druk’ | Automotive Online

‘Markt autoverzekeraars onder druk’

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het rapport noemt PwC drie relevante ontwikkelingen: er wordt minder schade gereden, autodelen neemt toe en steeds meer verzekeringen worden online afgesloten. Daar komt bij dat autofabrikanten via de auto over steeds meer data van de berijders beschikken en hier met nieuwe producten – zoals sCall –  sneller op kunnen anticiperen dan verzekeraars. Overigens zijn ook verzekeraars zelf al druk bezig met telematica-toepassingen voor hun klanten.

Lees hier het Insurance 2020 onderzoek van PwC (alleen voor abonnees).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.