Deukland streeft naar landelijke franchiseformule

Redactie Redactie
• Laatste update:

Broerse begon in 2007 een eenmanszaak onder de naam D2, met dealers en importeurs als klanten. Vanwege de grote hoeveelheid werk besloot hij in 2012 een franchiseformule te starten: Deukland. Hij is daarvoor op zoek naar zelfstandig ondernemers. Deukland verzorgt de opleiding en de marketing. Ook voorziet de formule in een centraal facturatie- en administratiesysteem, evenals centrale inkoop van de uitdeukgereedschappen en reclamecampagnes.

Lees meer op Automotive Werkplaats. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Deukland streeft naar landelijke franchiseformule | Automotive Online

Deukland streeft naar landelijke franchiseformule

Redactie Redactie
• Laatste update:

Broerse begon in 2007 een eenmanszaak onder de naam D2, met dealers en importeurs als klanten. Vanwege de grote hoeveelheid werk besloot hij in 2012 een franchiseformule te starten: Deukland. Hij is daarvoor op zoek naar zelfstandig ondernemers. Deukland verzorgt de opleiding en de marketing. Ook voorziet de formule in een centraal facturatie- en administratiesysteem, evenals centrale inkoop van de uitdeukgereedschappen en reclamecampagnes.

Lees meer op Automotive Werkplaats. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.