Doyen Auto lanceert carrosseriemerk Carfirst

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • GARAGE GOVERTS R

    Als een zeer trouwe klant van Auto onderdelen van Looy Herentals…heb ik nu kennis gemaakt met uw nieuw aanbod van het Car_first product ML Brun…Ik ga er ggen doekjes omwinden….dit product is pure rommel en het woord holle ruimte bescherming niet waardig…Het is zo dun als regenwater…het droogt niet, het laat amper een film achter …kortom een dikke nul.Het oude product van Danoil daarentegen welk nu niet meer in uw aanbod staat was een perfect product dat wij met het volle karton afnamen en jaren bescherming bood.Car first ML IS GRANDIOOS GEBUISD.
    mvg
    Robert G