ABS Autoherstel stapt over op Commerce Delta

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Wij hechten veel waarde aan uniformiteit en eenheid binnen de keten”, zegt Wijnand Mebius, algemeen directeur ABS Autoherstel. “Op alle ABS-vestigingen moeten alle processen hetzelfde verlopen. Dit werkt door naar opdrachtgevers en klanten. Transparantie, scherpe prijzen en een snelle service zijn vanzelfsprekend geworden. Een goed functionerend ICT-systeem draagt bij om onze belofte aan opdrachtgevers en klanten waar te maken.”

Voorheen maakte ABS Autoherstel gebruik van het schadeafhandelingsysteem Eagle van Promis. ABS doet geen uitspraken over waarom de keten nu op DeltaW overstapt. Commerce Delta is onderdeel van Solera Nederland net als ABZ, Market Scan en AUTOonline.

Lees een interview met Wijnand Mebius in de nieuwe Automotive die volgende week verschijnt. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.