Dupont wordt Axalta Coating Systems

Redactie Redactie
• Laatste update:

De overname tegen een prijs van 4,9 miljard dollar is gefinancierd uit eigen vermogen van twee bedrijven uit de Carlyle Group. “We zijn heel blij dat we kunnen investeren in Axalta Coating Systems en geloven zeer in de sterke marktpositie van het bedrijf. Door de mondiale kracht van het bedrijf zullen we kansen kunnen benutten in groeimarkten als China en Brazilië”, aldus Martin Sumner, directeur van the Carlyle Group.

De nieuwe naam van Dupont Performance Coatings zal in het tweede kwartaal van dit jaar officieel in gebruik worden genomen. De fabrikant is actief in 130 landen en levert lakken onder de merknamen Standox, Spies Hecker en Dupont Refinish.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dupont wordt Axalta Coating Systems | Automotive Online

Dupont wordt Axalta Coating Systems

Redactie Redactie
• Laatste update:

De overname tegen een prijs van 4,9 miljard dollar is gefinancierd uit eigen vermogen van twee bedrijven uit de Carlyle Group. “We zijn heel blij dat we kunnen investeren in Axalta Coating Systems en geloven zeer in de sterke marktpositie van het bedrijf. Door de mondiale kracht van het bedrijf zullen we kansen kunnen benutten in groeimarkten als China en Brazilië”, aldus Martin Sumner, directeur van the Carlyle Group.

De nieuwe naam van Dupont Performance Coatings zal in het tweede kwartaal van dit jaar officieel in gebruik worden genomen. De fabrikant is actief in 130 landen en levert lakken onder de merknamen Standox, Spies Hecker en Dupont Refinish.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.