Neem deel aan het Nationaal Autoschade Onderzoek

Redactie Redactie
• Laatste update:

Deze partijen worden gedetailleerd bevraagd over aard en omvang van schades en naar opinies over autoschadeherstel. De resultaten moeten schadeherstelbedrijven en opdrachtgevers in staat stellen om hun processen en dienstverlening te optimaliseren.

Samenwerking
Aanleiding voor het onderzoek zijn de moeilijke tijden waar ook de autoschadeherstelbranche zich momenteel in bevindt. Door de ontwikkelingen op het gebied van technologie, het dalende aantal schades, de populariteit van kleinere auto’s en de teruglopende marges, zien schadeherstelbedrijven hun rendement dalen. Het onderzoek focust zich op beeldvorming, wensen en essentiële behoeftes van de berijders en opdrachtgevers ten opzichte van schadeherstelbedrijven. Partners van het onderzoek zijn Focwa Schadeherstel, vakbladen Automotive en Autokompas en BDO Accountants & Adviseurs.

“Voor de continuïteit van de branche is het noodzaak om een gedegen inzicht te krijgen in de trends en de verwachtingen van de klant”, zegt Guus van Dreven, algemeen directeur van Autoschade Herstel Groep. “De ontwikkelingen in de schadebranche volgen elkaar in een hoog tempo op, maar dit mag nooit ten koste gaan van de kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid van de automobilisten. Maar ook van die van de zakelijke opdrachtgevers. Wij gaan voor een win-win situatie.”

Congres
De resultaten van het onderzoek zullen worden gepresenteerd tijdens het Nationaal Autoschade Congres, dat plaatsvindt in het voorjaar van 2013. Dit congres zal, behalve voor herstellers zelf, ook interessant zijn voor verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen en fleetowners.

Vanaf vandaag kan iedereen aan het onderzoek deelnemen via www.nationaalautoschadeonderzoek.nl. Onder de deelnemers worden diverse prijzen verloot.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.