Dekra en VOC lanceren cursus schadecalculeren

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Op deze manier zorgen we ervoor dat de kennis van onze zeventig autoschade-experts altijd up-to-date is”, aldus Richard Overeem, manager buitendienst bij Dekra.

De medewerkers van Dekra worden minimaal drie keer per jaar getoetst op het gebied van autotechniek, carrosserie, laktechniek, calculatiemethoden, polisvoorwaarden en werkinstructies. Op basis van de score wordt er een opleidingstraject gekozen. “Het kan zijn dat medewerkers individueel kennis moeten bijspijkeren, maar als iedereen tegen dezelfde problemen aanloopt, kunnen we kiezen voor een plenaire opleiding”, aldus Overeem.

Voor de toetsvragen is aan het VOC-programma Permanente Educatie Schadeafhandeling door Dekra informatie toegevoegd over het eigen bedrijf, polisvoorwaarden en werkinstructies. De toets wordt via internet op het toetsplatform van VOC gemaakt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dekra en VOC lanceren cursus schadecalculeren | Automotive Online

Dekra en VOC lanceren cursus schadecalculeren

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Op deze manier zorgen we ervoor dat de kennis van onze zeventig autoschade-experts altijd up-to-date is”, aldus Richard Overeem, manager buitendienst bij Dekra.

De medewerkers van Dekra worden minimaal drie keer per jaar getoetst op het gebied van autotechniek, carrosserie, laktechniek, calculatiemethoden, polisvoorwaarden en werkinstructies. Op basis van de score wordt er een opleidingstraject gekozen. “Het kan zijn dat medewerkers individueel kennis moeten bijspijkeren, maar als iedereen tegen dezelfde problemen aanloopt, kunnen we kiezen voor een plenaire opleiding”, aldus Overeem.

Voor de toetsvragen is aan het VOC-programma Permanente Educatie Schadeafhandeling door Dekra informatie toegevoegd over het eigen bedrijf, polisvoorwaarden en werkinstructies. De toets wordt via internet op het toetsplatform van VOC gemaakt.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.