Stichting Oomt verlengt regeling leerwerkplekken

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor eerstejaars BBL-leerlingen (vier dagen werken, één dag school) op beroepsniveau 1 en 2 bedraagt de premie 1.100 euro. Voor andere BBL-leerlingen wordt 300 euro premie gegeven. De oude school-/boekengeldregeling van om en nabij de 400 euro vervalt. De nieuwe regeling loopt van 1 september tot en met 31 juli 2011.

Volgens Bea Berndsen van Stichting Oomt, is de nood om leerwerkplekken niet meer zo hoog als anderhalf jaar geleden. “We merken dat bedrijven weer meer bereid zijn te investeren, maar we blijven voorzichtig. De regeling is vooral in het leven geroepen om bedrijven over de streep te trekken een leerwerkplek ter beschikking te stellen. Die plekken zijn erg belangrijk voor de toekomst van de branche.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Stichting Oomt verlengt regeling leerwerkplekken | Automotive Online

Stichting Oomt verlengt regeling leerwerkplekken

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor eerstejaars BBL-leerlingen (vier dagen werken, één dag school) op beroepsniveau 1 en 2 bedraagt de premie 1.100 euro. Voor andere BBL-leerlingen wordt 300 euro premie gegeven. De oude school-/boekengeldregeling van om en nabij de 400 euro vervalt. De nieuwe regeling loopt van 1 september tot en met 31 juli 2011.

Volgens Bea Berndsen van Stichting Oomt, is de nood om leerwerkplekken niet meer zo hoog als anderhalf jaar geleden. “We merken dat bedrijven weer meer bereid zijn te investeren, maar we blijven voorzichtig. De regeling is vooral in het leven geroepen om bedrijven over de streep te trekken een leerwerkplek ter beschikking te stellen. Die plekken zijn erg belangrijk voor de toekomst van de branche.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.