Mobiliteitspanel Nederland wint Gouden RAI Wiel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met de toekenning van het Gouden RAI Wiel spreekt RAI Vereniging haar waardering uit voor de opzet die het KiM heeft gekozen voor het onderzoek van Mobiliteitspanel Nederland. Volgens de branchevereniging is het een vernieuwende onderzoeksaanpak in samenwerking met partners Goudappel Coffeng en de Universiteit Twente. RAI Vereniging is ook te spreken over de wijze waarop het KiM kennis toevoegt aan het brede veld van de mobiliteit in Nederland.

Gouden RAI Wiel
RAI Vereniging reikt het Gouden RAI Wiel uit aan personen of instellingen die zich op nationaal of internationaal niveau hebben onderscheiden op het gebied van verkeer en vervoer.

Eerder ontvingen onder andere De Verkeersonderneming (2014), de NS (2013), Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (2012), Jan-Peter Balkenende (2011), Advanced Automotive Design TU Delft (2010), Wubbo Ockels (2009) en ANWB (2008) de prijs.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Mobiliteitspanel Nederland wint Gouden RAI Wiel | Automotive Online

Mobiliteitspanel Nederland wint Gouden RAI Wiel

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met de toekenning van het Gouden RAI Wiel spreekt RAI Vereniging haar waardering uit voor de opzet die het KiM heeft gekozen voor het onderzoek van Mobiliteitspanel Nederland. Volgens de branchevereniging is het een vernieuwende onderzoeksaanpak in samenwerking met partners Goudappel Coffeng en de Universiteit Twente. RAI Vereniging is ook te spreken over de wijze waarop het KiM kennis toevoegt aan het brede veld van de mobiliteit in Nederland.

Gouden RAI Wiel
RAI Vereniging reikt het Gouden RAI Wiel uit aan personen of instellingen die zich op nationaal of internationaal niveau hebben onderscheiden op het gebied van verkeer en vervoer.

Eerder ontvingen onder andere De Verkeersonderneming (2014), de NS (2013), Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid (2012), Jan-Peter Balkenende (2011), Advanced Automotive Design TU Delft (2010), Wubbo Ockels (2009) en ANWB (2008) de prijs.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.