Opbrengst oldtimerregeling valt tegen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Rob

    Alsof dat een verrassing is…
    Ieder klein kind had dat aan zien komen.

  • Peter

    Alle oldtimer-bezitters wisten natuurlijk al lang dat de beoogde 140 mln niet gehaald zou worden: iedereen is gaan schorsen. Binnenkort lees ik vast wel ergens dat de staatssecretaris verbaast is, dat is altijd zo. Wat erg stoort is dat er pas over 2 (!) jaar geevalueerd gaat worden. Ik steun Stichting Autobelangen !

  • Rob Koch

    Daarbovenop komt de economische schade. Als al deze voertuigen “van de weg zijn verdwenen”, vinden zij ook de weg naar de garagist niet meer en zijn ze niet meer verzekerd.
    Vanwege de zogenaamde “milieubelangen” is de economische schade direct door de staatssecretaris buiten de discussie geplaatst. Zoals nu blijkt, is het leed al geschied en komt een evaluatie na 2 jaar als mosterd na de maaltijd. Dom en eeuwig zonde!

  • Jan Heijstek

    Was regeren niet , ……. vooruit zien. ???
    Dit is weer zo’n bijzondere prestatie uit Den Haag.
    Over twee jaar de balans opmaken , .. welke balans. ???
    Hsk.

  • Joost

    Oei, minder inkomsten! Dan moeten er weer andere maatregelen genomen worden om dat te compenseren… Maar was het niet zo dat deze regeling bedoelt was om dagelijks gebruik van jonge oldtimers te verminderen in verband met oa milieuoverwegingen???

  • menno

    uit hun duim zuigen kunnen ze als geen ander. idd er zal een andere manier moeten komen om de schade van 100 miljoen ergens anders te halen. tijd voor keiharde acties zoals begin jaren 70, luisteren kunnen ze niet en rekenen helemaal niet, burger moet maar blijven betalen aan al hun onkunde. groet Menno

  • Applaus

    Zie hier de macht van het volk, overheid, blijf met je tengels van ons laatste verzetje af!

  • Dorella

    Dat zal ze leren!!