Kilometerheffing meest doelmatig voor filevermindering

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • jelle

    Wellicht een idee voor alle duur betaalde adviescommisies om eens in de EU rond te kijken!! In Oostenrijk denk men daar tegenwoordig namelijk iets anders over. Wetenschappelijk onderzoek heeft daar uitgewezen dat het juist beter met het mileu gaat, als men harder rijdt, ( 160 km/u !!) dat resulteert naast dit voordeel ook nog in minder ongevallen en een betere doorstroming. Logisch, men moet dan ook wat beter opletten en da’s hier nogal eens ver te zoeken.
    De voordelen lijken mij duidelijk. Snel nieuwe borden in de de berm!!