Stem mee: gaat de kilometerheffing door of niet?

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Ardris Megelink

    Waarom maken we geen gebruik van bestaande mogelijkheden?
    We kennen in Nederland al een vrij goed netwerk van traject controle en als we ons niet aan de snelheid houden dan krijgen we daar bericht van. Een paar camera’s erbij en het lijkt mij een fluitje van een euro als we deze trajectcontrole ook zouden gebruiken voor gebieden die we zouden willen ontlasten door daar een soort van kilometerheffing op toe te passen. Als je daar hebt gereden dan krijg je, net als die bekeuring, daar bericht van en kun je dat betalen. De infrastructuur is er al en het incassobureau ook.
    We besparen onszelf ongelooflijk veel geld en moeite door het op deze manier te doen. Minder omslachtig, eenvoudig, controleerbaar en geen gedoe met fraude gevoelige kastjes enz. Ik zou zeggen waarom moeilijk doen als het Megelink kan 😉