NedCar en Duitse Uni willen elektro-auto’s bouwen

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • D.J.Oude Elferink

    Typische Nederlandse reactie, Maria v.d. Hoeven dol enthousiast, gaat steun vragen in het buitenland en loopt met het zelfde enthousiasme helemaal voorbij aan het feit dat er in Nederland bij monde van Duracar, al goede inzetbare intitiatieven ontwikkeld zijn! Helaas, iets wat in Nederland ontwikkeld wordt en is, kan niet goed zijn laat staan dat we het initiatief met enige co-financiering verder trachten uit te bouwen.

    Misschien iets voor onze geweldige voorzitter van het Innovatieplatform,deHeer Balkenende,om over na te denken?